(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2019)
Бұл мақалада қазіргі Қазақстандағы мемлекеттік-діни қатынастардың өзекті мəселері қарастырылады. Мұнда дін мен саясаттың қоғам өміріндегі орны мен ролі ой елегінен өткізіледі. Сонымен қатар Қазақстан Республикасының «Діни қызмет жəне діни бірлестіктер» туралы Заңы негізге алынған.