(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2019)
Бұл мақалада дін жəне мемлекетаралық қарым-қатынастардың қалыптасу жəне даму кезеңдерін, институциализация мəселелері, елдегі діни ұйымдардың дұрыс бағыттағы дамуына көмек мəселелері қарастырылады.