(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Мақалада этносаралық конфликтілердің алдын алудың жаңа теориялық жəне практикалық əдістері талданады. Автор Батыс мемлекеттері мен халықаралық ұйымдардың бастамасымен қолға алынған конфликтілерді ерте ескерту жəне ерте əрекет ету теориясына талдау жасап, оның жалпы тұрақтылық пен қауіпсіздікті қамтамасыз етудегі рөлін сипаттайды. Түйін сөздер: этносаралық конфликт, ерте ескерту, ерте əрекет ету, конфликтінің алдын алу.