(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Жалпы, Қазақстандағы қазіргі діни жағдайға жаңа діни ағымдардың əсері қарастырылған жəне ҚР азаматтарының мінез-құлқына жəне сана-сезімнің экстремизациясына, этноконфессиялық діліне оның əсері. Түйін сөздер: жаңа діни ағымдар, экстремизм, этноконфессиялық діл.