(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Айтылмыш жұмыстың мақсаты – діни фактордың, оның ішінде ислам діннің қазіргі Қазақстан қоғамын модернизациялау жағдайындағы рөлін көрсету. Түйін сөздер: дін, ислам, конфессия, сұхбат, тəңіршілдік, зороастризм, шамандық, ұлттық мемлекет, егемендік, модернизация.