(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Өмірдің мәні туралы сұраққа жауап философияның тарихысыз мүмкін емес, көптеген ұлы даналардың адамдарға деген «кеңестерін», «ой мен күдіктерін» қай жерден табуға болады, әр адамның ішкі дүниесінен «мәңгілік, мейірімділік, ақыл» ашуға болады және тек өмір сүру үшін ғана емес, өмірдегі мақсаты туралы ой тудыруға аяушылық көрсетеді.