(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Бұл мақалада Қазақстан қалаларының қалыптасуы, өркендеуі және құлдырауы қарастырылады. Автор Қазақстан қалаларының өзіндік ерекшіліктерін айқындайды.