(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Ақпарат алмасудың және өзара әрекеттесудің ғаламдық сипаты ақпараттық ағымдардың қалыптасуы мен қозғалысы нәтижесінде қоғамға қауіпті әсерді барынша азайту үшін құралдар мен халықаралық тетіктер құру үшін әлемдік қоғамдастыққа қажеттілік тудыратын бірқатар ақпараттық қауіпсіздік мәселелерін шешеді.