(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Этикалық компонент халықаралық қатынастар бағытында да кездеседі. Халықаралық этика мағынасын правлении», сонымен қатар Халықаралық қатынастардың кəсіби теоретигі Г. Моргентау «Политические отношения между нациями» атты еңбектерінде толыққанды жəне айқын түсінік берген. Концепцияның əрбірі қандай да бір аспектінің мəселелерін жан-жақты ашып көрсетеді.