(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Көптеген зерттеушілердің ойынша адамзаттың ақпараттық қоғам кезеңіне өтуі адамзат тарихындағы ең ұлы бетбұрыстардың бірі болды дейді. «Ақпараттық қоғам» концепциясы əр зерттеушілер көзқарасы бойынша əртүрлі нұсқада болды.