(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Бүгінгі күнге дейін қоғам адамның кереметтілігін, оның ақылды ойшыл екендігін еш күмəнсіз мойындады. XX ғасырдың екінші жартысында индивидке деген «кереметтілік» қарым-қатынасы өзгергендігі постмодернистік бірегейлік идеясынан көрініс тапты.