(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Мақалада автор этномәдениетті, этнофилософиялық мазмұнды ежелгі түріктердің әлемдік адамзаттық құндылықтар контексінде «адам» этноконцессиясының семиотикалық көрінісі негізінде әлемдік қабылдауды талдайды.