(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Автор мақаласында Қазақстанның Ғылым академиясының академигі, атақты жазушы Мұхтар Əуезовтің еліне, қазақ əдебиетіне сіңірген ерен еңбегіне тоқтай отырып, əлемдік деңгейдегі туындыларының тақырыптық, көркемдік жəне жанрлық ерекшеліктерін түбегейлі ашып көрсетеді.