(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Мақалада Қазақстанның пластикалық өнер түрлерінің кəсіби қалыптасуы, түрлі жанрлық, стилистикалық, шығармашылық бағыттары, қазіргі заманның рухани құндылықтарына сай жүзеге асырылуы көрсетіледі.