(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Бұқаралық ақпарат құралдарының əлеуметтік жауапкершілігі деген көп мағыналы ұғым. Əлеуметтік жауапкершілік əлеуметтік жəне коммуникативтік субъектілер арасындағы журналист дəнекер рөл атқаратын қарым-қатынас. Журналист тек билеуші топтың алдында емес, сонымен қатар халықтың да алдында үлкен жауапкершілікке ие.