(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Бұл мақалада ежелгі діни нанымдар мен әдет-ғұрыптардың тарихи-философиялық аспектілері, исламға, сондай-ақ діни сананың ерекшеліктері қарастырылған.