(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Бұл мақалада Қазақстанның саяси тұрақтылығын қамтамасыз етудің негізгі аспектілері талқыланды. Қоғамдағы этносаралық және конфессияаралық қатынастарды талдайды.