(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Мақалада Орталық Азия аймағының геосаяси дамуы, негізгі қауіп-қатерлер, сондай-ақ аймақтық мемлекеттердің қайшылықтары талданады.