(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Коммуникациялар мемлекеттік органдардың, азаматтық қоғамның, саяси партиялардың және қоғамдық қозғалыстардың өзара әрекеттесуінің платформасы ретінде қоғамдық пікірді ескере отырып, олардың жұмысының тиімділігін арттыру үшін қарастырылады. Қырғызстандағы саяси жүйе туралы мақала.