(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Судың қауіпсіздігін қамтамасыз ету проблемасын шешу үшін судың ерекше рөлін және оның адамның қауіпсіз және жеткілікті таза суға деген көзқарасы тұрғысынан айрықша әлеуметтік маңызы туралы хабардар болу болды. Су қазіргі және келешек ұрпаққа арналған мүлік болып табылатын өте шектеулі және бағалы табиғи ресурс ретінде танылады.