(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Мақалада бюрократияны бақылаудың түрлері зерттелген. Əкімшілік реформаның негізінде басты басымдықтардың бірі бюрократияны демократияландыру болып табылады.