(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Мақалада қазіргі қоғамдағы саяси наразылықтың ерекшеліктері қарастырылған. Саяси наразылық формасының өзгеруіне ықпал ететін себептер мен факторлар талданған. Қоғамдағы саяси наразылықты мінез-құлықтың дəстүрлі жəне жаңа формаларының сипаты, саяси наразылық динамикасына əлеуметтік желілер жəне Интернеттің рөлі зерттелген. Түйін сөздер: саясат, саяси наразылық, саяси жүйе, саяси тұрақтылық, саяси режим, депривация, азаматтық қоғам.