(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Қазіргі заманғы байланыстың мүмкіндігі мәдениеттің өзара ену процесін күшейтеді, сондай-ақ мәдениетаралық коммуникация дамуын күшейтеді. Адам әлемінің мәдениеттілігіне және руханилы ғына бірыңғай қауіп төніп тұрғанын қабылдамау және естен шығармау мүмкін емес. Авторлар мә дениетаралық коммуникацияның категориялық аппаратты айқындау, пәнаралық жол, қолданбалы сипат, сонымен бірге мәдениет және коммуникация секілді түйін терминдерден тұратын дефиниция лық дағдарыс сияқты қазіргі мәселелерді қарастырады. Түйін сөздер: мәдениет, коммуникация, ғаламдық қоғам, ақпарат, индивидуум.