(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Мақалада Қазақстан халқының интернетке кең көлемде қол жеткізуінің негативті жақтары қа- растырылған. Жекелеп айтқанда, біріншіден, бұл әрекет қазақ мәдениетінің бет әлпетінің өзгеруіне әкеледі делінсе, екіншіден, интернет желісінде ұзақ уақыт өткізу адамдардың шеттеліп, депрессивті жағдайларға әкеліп соқтырады деген ой ұсынылған. Түйін сөздер: интернет, ислам, қазақ мәдениеті.