(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Мақалада балалар мен ата-аналар арасындағы ұрпақаралық өзара қарым-қатынасты түсіндіруге негізделген бағыттарды талдау қарастырылған. Əлеуметтік-экономикалық, саяси жəне мəдени қарым-қатынастың толығымен өзгеруі ұрпақтардың əлеуметтік-мəдени сабақтастығының түбегейлі өзгеруіне алып келді.