(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Мақалада Ю.Левитанскидің ақындық шығармашылығы мен өмірі мысалында А.Маслоудың өзектілігінің сегіз жолы қарастырылған. Мақаланың авторы Ю.Левитанскийді өзөзекті тұлға деген тұжырымға келеді.