(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Мақалада ежелгі өркениет тұрғысынан дене мәдениетін қалыптастыру ерекшелігі қарастырылады. Ежелгі грек мәдениетіндегі дене туралы тұжырымдардың пайда болу принциптері ашылды.