(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Метафизикалық негіздерді талдауды бастау әлеуметтік білімді шешу үшін қажет категориялы аппаратты қарастырды өзара байланысты, ең алдымен, жалпы санаттағы және тарих. XIX ғасырдың ортасында, сайып келгенде, қалыптасты мәселе туралы мәселе әлеуметтік өмір және егер оның сипаты қандай болса Соңғы шегінен асып кетпестен анықтаңыз қоғамдық өмірдің көп бөлігі және тарихи шындық. Мұның бәрі туралы айтуға мүмкіндік береді әлеуметтану процесі ретінде қалыптастыру тұтас кешені бар дамуымен байланысты бірлескен гуманитарлық пәндер.