(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
«Идоллар» - кедергілер. ғылыми білім Френсис Бэкон «арбалар». Логикалық мұндай «идолдардың» пайда болуының негізі болып табылады адамның ең қарапайым түрі ойлау қарапайым түрінде өтті маңызды пікірлер. Сақтау керек осындай жандар қазіргі қоғамның психологиясы бар әлеуметтік-саяси, идиологиялық экономикалық негіздері.