(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
ХХ ғасырда. әсіресе танымал жаңғырту. Бастапқыда қолданыңыз бұл теория бұл процестерді сипаттайды батыс еуропада пайда болды Соңғы уақытта аграрлықтан өту кезеңінде өнеркәсіптік өндіріс. Бола тұра жаңғырту процесі болды өмірдің әртүрлі жағын қамтитын қоғам: экономикадан мәдениетке дейін