(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Əрбiр халықтың ғасырлар бойы қалып-тасқан, табиғат ыңғайынан туындайтын өмiр сүру тəсiлi болады. Соған сай салт-дəстүрi, əдет-ғұрыпы, дүниенi тану жолдары (дүниетанымы) қалыптасады.