(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Бұл мақалада қазақ халқының бетке ұстар дара әншісі әрі педагог Ермек Серкебаевтың өмірі мен шығармашылығынан болашақ өнер ұрпақтарына үлгі боларлық әсерлер баяндалады. Түйін сөздер: музыкалық орындаушылық, лирикалық баритон, әйгілі әншілердің серіктесі, баритондардың патшасы.