(untitled) (Journal of Philosophy, Culture and Political Science, 2018)
Мақалада Қазақстан қоғамындағы діни толеранттылықтың негізгі көрсеткіштері, оның қазіргі таңдағы қажеттілігі талданған. Сонымен қатар Қазақстандағы толеранттылық бағытында өткізілген кең ауқымды іс-шаралардың мәні мен маңызы айқындалған. Түйін сөздер: толеранттылық, мәдениет, дін.