INFORMATION SECURITY AND CURRENT QUESTIONS OF PROTECTION OF IMAGE AND BUSINESS REPUTATION (Journal of Philosophy Culture and Political Science, 2018)
Қазіргі уақытта ақпараттық қауіпсіздік проблемасына баса назар аударылуда, алайда әзірге оны қамтамасыз етудің техникалық құралдарына ғана иек артылатынын байқауға болады. Бұл мақалада ақпараттық қауіпсіздік кез келген құрылымның қызметі мен дамуының барлық құбылысын қамтамасыз ететін ауқымды жүйесі ретінде қаралып отыр.