RELIGIOUS-ETHICAL DISCOURSE IN PAINTING BY D. ALIEV ON THE EXAMPLE OF THE PICNIC PICTURE (1984) (Journal of Philosophy Culture and Political Science, 2018)
Мақалада қазақ қыл қалам шебері Дулат Әливтің «Сейілдеу» (1984) атты шығармасы мен белгелі Нидерланд суретшесі Иероним Босхтың «Ақымақтар темесі» (1490) атты туындылары, Еуропа мәдениетіндегі «надандық» пен «ессіздік» құбылыстар тұрғысынан салыстырмалы талдау жасалынған.