DIFFUSIONISM AS A METHOD OF STUDYING CULTURE (Journal of Philosophy Culture and Political Science, 2018)
Мақалада мәдени антропологиядағы диффузионизмнің негізгі жағдайларына анализ жүргізілді. Мәдени шеңберлердің теориясы Ратцель, Фробениус, Гребнер шығармашылықтарын зерттеу негізінде қарастырылған.