ABOUT SOME ACTUAL QUESTIONS STUDYING THE IMAGE OF POLITICAL PARTIES (Journal of Philosophy Culture and Political Science, 2018)
Зерттеу тақырыбының ғылыми әзірленгендігін сипаттай отыра, саяси имиджді зерттеулердің көптігіне қарамастан, қазіргі сәтке дейін отандық саясаттануда қазақстандық саяси партиялардың имиджі қалыптасуының ерекшеліктері жеткіліксіз зерттелгенін атап өту маңызды.