MODERN CONDITION AND DEVELOPMENT PROSPECTS INTERSECTOR SOCIAL PARTNERSHIP IN KAZAKHSTAN (Journal of Philosophy Culture and Political Science, 2018)
Бұл мақала Қазақстандағы сектор аралық әлеуметтік әріптестіктің келешектегі дамуы мен қазіргі жағдайын талдауға арналған.