FEATURES OF FORMATION AND REALIZATION AMERICAN ENERGY DIPLOMACY (Journal of Philosophy Culture and Political Science, 2018)
Бұл мақала Американың энергетикалық дипломатиясын дамыту мен қалыптастыру ерекшеліктеріне арналған.