INDUSTRIALIZATION - THE MAIN FORMULA OF DEVELOPMENT KAZAKHSTAN FOR THE FUTURE DECADE (Journal of Philosophy Culture and Political Science, 2018)
Бұл мақала Қазақстанды дамытудағы басты мәселе ретіндегі индустрализацияны талдауға арналған.