(untitled) (Journal of Philosophy Culture and Political Science, 2019)
Мақалада ислам мəдениеті негізделген функционалдық жəне қоғамдағы демократия ерекшеліктері қарастырылған жəне Ислам мəдениетінің экономикалық жүйесінің жеткен жетістіктердегі орны талқыланған. Түйін сөздер: сопылық, рухани мəдениет, жаңа құндылықтар, дүниетанымдық бағдарлар, ислам мəдениеті.