(untitled) (Journal of Philosophy Culture and Political Science, 2018)
Мақалада сахна өнері мен сценографияның шығу тегі мен дамуы қоғамдағы бүкіл мәдени ұдеріс мәнмәтініндегі көзқарас тұрғысынан қарастырылады. Театр кеңістігінің архитектоникасы мен түрлі аспектілеріне өнертану тұрғысынан типологиялық сараптама жасалынған. Сонымен қатар, сахна өнеріндегі жаhандану процесстеріне байланысты рухани маңызды өзгерістер талқыланады.