(untitled) (Journal of Philosophy Culture and Political Science, 2018)
Бұл мақала саяси белсенділікті арттырудағы фактор ретінде сайлау жүйесіне арналған. Автор екі негізгі сайлау жүйесін көрсеткен, олар: мажоритарлы және пропорционалды және олардың Қазақстанда қолдануы жағдайындағы саяси белсенділікке сараптама жасаған.