ҰЛТТЫҚ ИДЕЯНЫ ТҰЖЫРЫМДАУДАҒЫ МЕМЛЕКЕТТІК ФАКТОР МЕН БАСҚАРУ ТӘСІЛІ - Kaidarova, Asel (ҚазҰУ хабаршысы. Философия, саясаттану және Мәдениеттану, 2018)
Ұлттық идея мәселесі – жаңа мәселе емес. Оны талқылауда бүгінгі күнге дейін бұл тақырыпқа ешкім және ешнәрсе айтпағандай, ашық есікке ұрынудың қажеттілігі жоқ.