Исламға дейінгі діни наным- сенімдердің қалыптасуының тарихи ерекшеліктері - Сулейменов, П. (ҚазҰУ хабаршысы. Философия, саясаттану және Мәдениеттану, 2018)
Бұл мақалада ежелгі діни нанымдар мен әдет-ғұрыптардың тарихи-философиялық аспектілері, исламға, сондай-ақ діни сананың ерекшеліктері қарастырылған.