Әл-Фараби шығармашылығындағы «Қайырымды қала» мінсіз қоғам ретінде - Құрманалиева, А. (ҚазҰУ хабаршысы. Философия, саясаттану және Мәдениеттану, 2018)
From the point of view, the al-Farabi looks at the "good" city.