Орталық Азиялық ынтымақтастықты дамытудағы аймақтық институттардың рөлі (Шанхай ынтымақтастық ұйымы мысалында) - Жунисбеков, Е. (ҚазҰУ хабаршысы. Философия, саясаттану және Мәдениеттану, 2018)
Орталық Азиядағы мемлекеттердің еңбек қызметі мен аймақтық институттардың рөлі талданады.