Экологиялық қауіпсіздік мәселесі саяси тұрақтылық кепілі ретінде - Алибекова, Ғ. (ҚазҰУ хабаршысы. Философия, саясаттану және Мәдениеттану, 2018)
Осы мақалада автор экологиялық қауіпсіздікті саяси тұрақтылық факторы ретінде қарастырады.