Киберлаңкестік Қазақстан республикасының ақпараттық қауіпсіздігіне қауіп ретінде - Жандосова, Ш.; Әуелбеков, О. (ҚазҰУ хабаршысы. Философия, саясаттану және Мәдениеттану, 2018)
Бұл мақала кибертерроризмге Қазақстан Республикасының ұлттық қауіпсіздігіне қауіп төндіреді.