Қала адамның экзистенциалды проблемалары (Қазақстан қалаларына әлеуметтік -философиялық талдау) - Тұрғанбеков, С.; Айтенова, А. (ҚазҰУ хабаршысы. Философия, саясаттану және Мәдениеттану, 2018)
Бұл мақалада қазақстандық қалалардың болуы және ондағы адамдардың өмірлік проблемалары.